sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Makkarin muutos ja DIY pöytä!


Sain mieheltäni joululahjaksi makkarin muutoksen. Hän lupasi tehdä ihan mitä haluan ;) siis remontin suhteen. Olimme molemmat sitä mieltä, että lattia muutetaan valkoiseksi ja ruskea seinä, jonka maalasimme taloon muutettuamme, sai vaihtua. Makkarissamme on iso ikean vaatekaappi, johon mahtuu huikeat määrät vaatteita ja vähän kaikkea muutakin. Kun vauva nukkui huoneessamme oli kätevää myös lohkaista vauvantarvikkeille oma osionsa, eikä erillistä hoitopöytää tarvittu. Makkarimme on kaupan vanha myymälä, joten huone on iso ja KYLMÄ, ainakin näin talvella. Kylmyyteen löytyy myös selitys. Kaupan entinen omistaja kertoi, että huoneen seinäeristeinä on makaronilaatikoiden pakkausmateriaalit. Ah, ekoilua parhaillaan ;) Toki tänne pattereilla saa lämpöä, mutta mies tykkää viileästä, joten antaa olla ;)
Löysimme leveän valkoisen laminaattilattian, isoilla mustilla raoilla. Helppo imuroida ja pyyhkäistä, kun on näitä elämiä tupa täynnä. Seinän halusimme näyttävän betonilta, joten ostimme Tunto Hieno-maalia ja puolen tunnin lätkimisen jälkeen seinä näytti betoniseinältä, jotan voin lämpimästi suositella tätä uutta ihmeellistä maalia. Maalin työstäminen ja käsitteleminen oli mahtavaa. Ei pisaroita, roiskeita, eikä hajua. Leveät pensselit ja vetoja eri suuntiin paksulla vaahdolla. Lattian teko sujui joutuisasti, ellei oteta lukuun liukuovikaapin siirtämistä ja uudelleen kokoamista. NEVER AGAIN!

Makkari Before

Makkari After

Etsinnässä ovat uudet yöpöydät... puisia, ehkä laatikolla ja hyllyllä varustettuja. Ei noissa mitään vikaa ole, olen vaan kyllästynyt ;) Nuo kuvassa näkyvät ovat palvelleet siinä mielessä hyvin, että niihin saa mahtumaan tavaraa ja tuon pöydän päällä olevan kankaan voi vaihtaa, jos kyllästyy. Pelin kautta näkyy vaateteline, missä roikkuvat minun ja Aadan mekot. Kuvan vasemmassa reunassa näkyyy Ikean Hemnes-lipasto, jonka päällä on telkkari ja näköjään myös kissan varpaat ;D


Olen ennenkin ilmaissut ihastumiseni TineK:n tyyliä ja tavaroita kohtaan. Blogeissa vilahdellut kaunis pöytä on tehnyt minuun vaikutuksen ;) Meillä kyseinen pöytä kuitenkin olisi ns. turhuke, koska sen käyttöaste olisi todella pieni. Meidän suurperheessä ei pöytää voisi käyttää edes sohvapöytänä, joten olin jo luopunut haaveesta, kunnes törmäsin huutokaupassa vanhoihin pesusoikon jalkoihin ja siitä se ajatus sitten lähti ;) 


TineK tarjotinpöytä hinta n. 400€

Vanhat jalat 10€ + tarjotin 14€ Makkarissa pieni pöytä on aina kätevä. Nyt kun kaikki lapset nukkuvat omissa huoneissaan, voidaan ihan oikeasti katsella leffoja ja syödä siinä samalla jotain namia. Kesällä ajattelin käyttää pöytää terasilla. Ai millä terassilla? No sillä, mikä on rakenteilla mun päässäni ;D

Mukavaa sunnuntaita! Ja AURINKOA <3   -Saara-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti