sunnuntai 26. tammikuuta 2014

-Kylppärin tuunaus-

Paljon on joululoman ja tammikuun aikana tehty ja askarreltu =) Nyt on aika hieman päivittää niitä myös tänne! Kun ostimme Villa Lundan, emme tehneet kylpyhuoneelle mitään. Laatat olivat muodoltaan ja väriltään juuri meidän näköisiä. Isot valkoiset laatat seinissä ja harmaanmusta lattia. Noh, allas ja kaappi sen alapuolella olivatkin sitten ihan jo eri juttu. Ne eivät vain olleet ensimmäisiä vaihdettavia tai tuunattavia työlistalla. Muistan miettineeni jo heti ensimmäisinä viikkoina, että mitenköhän tuo kaappi kestää kun on kosteassa tilassa ja on tuollaista MDF-levyä. Noh...eihän se kestänytkään. Viime kesänä aloitin aktiivisen etsinnän; kohteena vanha patakaappi. Vanha kaappi löytyi Perniöstä, Maurin Makasiinista. Kuvakollaasista näkee, miten vesi on syönyt kaapin reunoja ja ovia, yökkis! Käsittelin vanhan kaapin samalla saunavahalla, kuin meidän lauteet, jotta saan siihen vettähylkivän pinnan. Kylppärin muotokieltä jäljitellen valitsimme altaan. 


Villa Lundan kylppäri ennen
Valmis <3Leikkasin kuviosahalla puolet ylälaatikon pohjasta pois, jotta laatikkoa voi käyttää. Puolikkaaseen laatikkoon mahtuivat juuri ja juuri pienet somat puiset, vanhat laatikot.

Suuri kiitos taas tästäkin projektista kuuluu miehelleni. Jaksan oikein ihmetellä sitä, miten hän aina keksii näihin mun systeemeihin toimivat pelit, jotta mamman hommat ja suunnitelmat saadaan toimiviksi, ne kun ei aina ole ihan viimeiseen asti mietittyjä ;D ! <3
-Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, Saara-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti